impromaxx logo klein

impromaxx

Impromaxx is ontstaan uit 2 bedrijven die reeds jaren in de autobranche actief zien.
Improve Tuning uit Almelo met heel veel kennis op motorisch gebied en Promaxx uit Apeldoorn die reeds lange tijd gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met het onderstel van de auto.
De krachten zijn gebundeld tot een sterk team IMPROMAXX.

Impromaxx verkoopt uitsluitend via het internet en heeft geen werkplaats. Wel kunt u op afspraak ons bezoeken in Almelo.

 

 racewareshop - artikelen voor Race, Rally en Tuning

Op Racewareshop.com vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan bijv. voor race, rally en tuning, producten voor het interieur zoals stoelen, gordels, sturen, blussers en pedalen maar ook op motorisch gebied zijn onderdelen te vinden zoals sportfilters van Pipercross en diverse brandstofpompen en accessoires. 

 Betaalbare Kwaliteit Sportuitlaten van Novus uit Duitsland

 Novus Sportuitlaten, Novus is een Duitse fabrikant van sportuitlaten die kwalitatief goede sportuitlaat levert voor vele populaire automerken en autotypes tegen een betaalbare prijs. Geef uw auto een mooie sound voor een lage prijs met een sportuitlaat van Novus. 

LTEC, het merk voor Motorsport artikelen voor Race en Rally 

LTEC-SHOP.nl, Ltec heeft een naam opgebouwd als merk van Race en Rally toebehoren die qua verhouding prijs en kwaliteit hun mannetje staat. Ook voor Eibach verlagingsveren en Siliconenslangen bent u hier op het juiste adres. 

Een pure Geluidservaring qua Sportuitlaat, HighEnd Sportuitlaten van Eisenmann 

Eisenmannshop.nl, Exclusieve handgemaakte sportuitlaten met een onovertroffen sound. Eisenmann is het neusje van de zalm op uitlaten gebied.
Het reeds bekende merk van Sportuitlaten voor de Sportieve BMW rijder die meer passie en beleving wenst. 

Betaalbare (voordelige) Schokdempers en Verlagingsveren in de Schokbrekershop 

Schokbrekershop.nl, schokdempers voor de bewuste autorijder die naast de aantrekkelijke prijs ook de kwaliteit niet uit het oog verliest.
Het assortiment wordt constant uitgebreid en nu zijn er ook sport-schokdempers en Verlagingsveren leverbaar voor de diverse automerken.  

 Simons Sportuitlaten en Universele Uitlaatdelen om zelf uitlaat te bouwen

Simons-uitlaten.nl, De Zweedse uitlaat-specialist Simons heeft zich reeds vele jaren bewezen als de fabrikant van sportuitlaten voor vele automerken en types in de race en rally scene. Maar ook voor `normaal` dagelijks gebruik hebben ze een aantrekkelijk assortiment aan sport-uitlaten voor vele auto modellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook heeft Simons een zeer uitgebreid programma aan universele uitlaatdelen om zelf uw sportuitlaat-systeem te kunnen maken of een defect systeem te kunnen repareren. 

 

 sportuitlaatshop.nl -  emorm assortiment aan sportuitlaten voor vele automodellen en van vele sportuitlaat-merken. In de sportuitlaatshop kunt u o.a. de merken Novus, Simons, CSC, FOX, Remus en Ulter vinden. 

 

 

 

McGard de beste beveiliging voor velgen onder op uw auto

 McGard Velgslotenshop. Wielsloten van de hoogste kwaliteit met een perfecte service verlening.

 Kartwareshop voor kart artikelen en kleding

Kartwareshop.nl, naast het grote assortiment aan kleding voor race-, kart- en rallygebruik tevens een aantrekkelijk assortiment aan kartonderdelen.

apex-verlagingsveren.nl het adres voor de bekende nederlandse verlagingsveren

APEX verlagingsveren, reeds jaren een begrip op het gebied van het verlagen van auto's. 

bandenmontage en reparatie producten kunt u vinden in de wielmontageshop

 

wielmontageshop.nl - Producten voor montage van banden en gerelateerde producten. Zeer ruim programma aan slaglood, plaklood, wielgewichten, ventielen, bandenmontage- en reparatie producten. Specialist in TPMS sensoren / ventielen.